Sayfalar

14 Aralık 2007

mim

Sabah erken çok erken muhtarın eşşeği ararken gözüm bir bloga takıldı bide ne görim mimlenmişim yahu hemde ilk kez. Şaşkınlığımı anlatamam resmen bi shok anıydı :) Mecburen yazacaz bişiler, o zaman en başından başlayayım..


Ben küçükken taa ilk okula giderken bile sinirliymişim. Annem beni okula bırakırmış sabahları. Bi' sabah elimden tutmuş okula gidiyoruz sen bi' taşa takılıp düş ben. Sonra anneme başlamışım bağırmaya senden oldu senden oldu yerlerde yatıyormuşum toz toprak önlük tabi. Annem açıklama yapıyormuş oğlum taşa takıldın düştün ben bişey yapmadım kalk. Yok kalkarmıyım hiç sürün yerlerde senden olduuuuuuu. Sonra annem beni kaldırmış yerden bi' güzel okşamış o gün okul tatil olmuş :)


Yaramaz bi' çocukmuşum yerimde durmazmışım şimdilerde benim çocukluğum gibi takılan ufaklıklara hiperaktif deli kan diyorlar bizim zamanımızda da amanınnn -yaka silkme efekti- yaramaz çocuk işte derlerdi. Yine bi' gün alt komşumuzun kızıyla evin önündeki dut ağacında ne türlü bi' oyun oynuyorsak benim kolum omzumdan çıkıver. Bas bas bağırıyorum evin önünde, koşuyor bizimkiler kol felçli sanki kalkmıyor :) hemen doktordu v.s sargılar kısıtlamalar işte. Aaa bide ben su ark'ına düşmüştüm orada olanlar çok feciydi anlatmıcam onları :) işin sonu saglık ocağı ve dikişle bitmişti gerenk yoq dikişin nereye atıldığına :) Sonra orta okul, ilk aşk, saçmalıklar, kızlar için girilen ağız dalaşları v.s..


İlk kopyam lisede tarih sınavında gerçekleşti o gün bu gündür devam :) Tarihten geçemiyorum allahım çıldıracam. Sınav öncesi akşamından hazırlıklar başladı tabiki, kartondan çekmece vari bişi yaptım ve içinede uzun kartondan çekmecesini yaptım :) Çekmece kısmına bütün tarihsel kişilikleri sığdırdım ben sonra onu bi' paket lastiğiyle çekmecenin iç kısmına ucundan bağladım. Sabah oldu koştur koştur okula. İlk ders matematik hoca ders anlatıyor ben karton çekmecemi sıraya monte çabalarındayım. Çekmeceyi duvar tarafına sıranın demirinden sonra arta kalan tahta kısıma monte ettim ve kontrol ettim çekiyorum kartonu okuyorum bıraktığımda otomatik kapanıyor :) Sınav saati geldi çattı sorular geldi vucudumu duvarla ikiz kenar üçgen oluşturacak şekilde konuçlandırdım ve çekmeceden beslenmeye devam :) Tabi biz bu olayı üni.ye kadar çok geliştirdik teknolojiyle doğru orantılı olarak sınavlar daha bi' kolay geçmeye başladı. Cep telefonları, kulaklıklar, bluetooth kulaklıklar ve son olarak mikroçipli casus kulaklıklar bizi ihya etti, üni. bitti :)


Ben aslında iyi birisiyimdir :) harbiden ya etrafımdaki insanlara haddinden fazla değer veririm ama bazen bu değer başımda patlayabiliyor. Böyle anlar için döktürdüğüm bi' cümlem var 'Hak etmediğin şeyleri yaşıyorsan sana bunları yaşatana hak etmediği değeri vermişsindir' ama bu bile kar etmiyor bazen öyle tipler karşıma çıkıyor ki anlatamam. Garip bi' çekiciliğim olduğunu biliyorum etrafımda normal tabir edilecek insanlar çok az. Her birisinin farklı dengesizlikleri var bu dengesizlikler kötü anlamda değil iyi anlamda dengesizlik yada aykırılık demeli daha doğru. Hakkımda kötü şeyler söyleyecek insan çıkacağını sanmam ex ev arkadaşım dışında. Hayvanları sever sayarım hatta beslerim onların beni sevdiklerini pek söyleyemem :) şu an bir tanesiyle birlikte yaşamaktayım adı çiçek sıkça duymuşsunuzdur adını yeni ev arkadaşımın blogunda. İnsanlardan ukalayı yemeklerden bamyayı sevmem. Limon'un yemeklerin tadını bozduğunu düşünür-zorunlu anlar dışında-el bile sürmem. Dizi takip edermim fragmanlarından, film izlerim en babalarından, müzik dinlerim çok pis..

En saçma huyum sanırım aç karnına sigara içmek. Dokuları malignant transformasyonu geçiren birisi için bu ölümcül bi' hata ama ne yapayım saçmalık işte adı üstünde. Bunun üzerine saçmalıkda tanımam..


Cep telefonu kullanırım en nokiasından hatta bi' dönem telefon bağımlısı olarak bile yaşadım. Telimi oyun oynamak için alanlara uyuz olur(d)um. Oyun barındırmıyorum artık telimde tel dediğin fotoğrafta çekmeli ama siluet değil portre çekmeli :)


Aşk dediğin şey çok enteresan bir şey. Kimine huzur kimine ise -luk ekiyle birlikte gelir. Nasıl ve nereden geleceği belli olmaz bazen uzak bi' diyardan, bazen derin bi' okyanustan, bazen olmayan yerden, bazen de yanı başımızdan gelir hiç mi hiç belli olmaz daha önceleri aşk hakkında kestiğim bi' ahkam var bknz. sanırım kafidir :)


En sevdiğim blog diye bişi yok arkadaşlar benim kimi sevip sevmediğim bellidir zaten daha önceleri bloguma link koyuyordum okuduğum insanlara daha kolay ulaşmak adına bir taraftanda paylaşmış oluyordum ama bi' gün densizin birisi beni linkler kısmından silermisin hiç bi' arkadaşıma link verdirmiyorum diye bi' yorumda bulununca o an o kişinin blogu en sevmediğim blog oluverdi ve linklerin hepsini kaldırdım. Şimdi sık kullanılanlar diye bir yer var ordan yararlanıyorum. Ben sık kullanılanlar listemi seviyorum :)


Bana bu çemkirikleri sunma şansını veren deli kadın cnsya teşekkür ediyorum ve mimsiz geçmek istemiyorum. Bu günlerde kafasını dağıtması gereken çok sevdiğim ev arkadaşım mourtutia'yı mimliyorum hemde 3-5 kere :)


Haydin canlar baş baş kolay gele.. (mineden çalınmış bi' repliktir :)












14 yorum:

Unknown dedi ki...

sen çocukken tam dayaklıkmıssın yahu..

bu arada ev arkadasın bayan mı?:)

saçma ve bir o kadar da merak uyandıran bir soru..:)

morticia dedi ki...

ewt benim o.bayanım ben:D

Ñé×ëÑ®§ dedi ki...

Çok güzel bi özgeçmiş olmuş hatta bu kopya teknolojisi çok ilgimi çekti:=) bende masamın altına öyle bi aparat yapsam mı die düşündüm de ne olucak kartonlarda orada takıldım:=) Heidi Klum un fotografını koysam millet sapık der yaw:=) Neyse..

Ben sabahları yeni uyanınca çok sinirli olurum.. Beni tanıyanlar bu konuda bana çok töleranslı davranıyolar saolsunlar:=)

Çok güzel bi mim yazısı olmuş.

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

ne yaramazmışsın arolium he :D
çok tatlı bir yazı olmuş bu
kolunu nasıl çıkardığını cidden çok merak ettim :P

---OPTiO--- dedi ki...

:) yaramaz cocukluk dönemi gecirenlerin sonu anlasilmazlik oluyomus kimi zaman ;))

( ben bile ne dedim anlamadim ) ...tmm tmm ..


ac karnina sigara icmek..en büyük keyfim :)) bundan güzelide yok bence :)) heheh..
neyse iyi geceler...
seni azcik daha tanidik ;)

deli mine dedi ki...

bir blogmuyum ben >( peki..

yanliz yerlerde yuvarlanma ani gözlerimin önünde belirid :D o çekmeceyi de merak ettim :D
baş baş arocum

Arolium dedi ki...

hayır aplacım lütfen yanlış anlamanı istemiyorum. zaten anlamamalısında anlarsan kızdırmış olursun beni başlarım yine yerlerde sürünmeye :)

. dedi ki...

senin mim'in varsa benimde re`m var.
çaktın mı köfteyi?

Unknown dedi ki...

"kızlar için girilen ağız dalaşı"
siz onlara ağız dalaşı mı diodunuz yav eheheh

Arolium dedi ki...

valla klemenjero bizimkiler ağız dalaşı diye geçiyor sizin litaratürde nedir bilmek isteriz. ağız ve dalaşmak vede orta okul işte :)

Unknown dedi ki...

ooo süpersiniz.. Delikanı yolladı senle eve mi çıktı aorilum:)

Sevgiler mourtutia benim çöle beklerim seni...

Mary dedi ki...

Hello! I dont understand nothing but beautiful design :)

Arolium dedi ki...

Biz seni anlıyoruz Arte, teşekkür ederim :)

Sunshine dedi ki...

bayılıyorum ya şu sobelere:)