Sayfalar

4 Ocak 2008

wuuu

Hayaletlerle uyuyorum son zamanlarda. Aslında bi' şeyler değişmişti. Koskocaman 7, ondan daha kocaman olan 8'e bırakmıştı yerini ama ben hala hayaletlerle uyuyordum. Bunun böyle olacağını biliyor gibiydim 7 de uyumaya çalıştığım son anlar. Olmasını istemiyordum artık ama oluyordu, gözlerimi kapadığımda hayaletler bana ninni söylüyordu..

Olanlar o kadar saçma ki anlatsam inanmazsınız şu an ama cidden hat safhada saçma şeyler oluyor..

Ve üzülüyorum.
Ayrım yapmak istedim önce o'na üzülüyorum buna üzülüyorum diye ancak yapamadım, ben toptan üzülüyorum.
O'na üzülsem, beni de bağlıyor ki üzülüyorum.
Buna üzülsem, bende içindeyim ki üzülüyorum.
Şuna üzülsem, görüyorum ki üzülüyorum.
Üzülmesem mi acaba s..edip '' her insan kendi kulağından çekilir.'' diyip bende bi kenara mı çekilmeliyim, bilemiyorum..

Şu an sadece hareketsizce bekliyorum. Suyun dibine batmış oksijen tüpüm dolu etrafımdaki köpek balıklarının gitmesini bekliyorum. Zamanım dolsa da şu gece mesaisinde, saatim çalıp beni uyandırsa ve gitsem işe bu kabustan çıkıp. O kadar zor ki hayaletlerle uyumak, hayal gücünüzün tıkanmasına bağlı. Gerçeğinden korkup yaklaşamayacağınız her şeyin ölüsü var karşınızda ve hepsi ölmelerine kızgın sorumlu aramakta. Her gece düşüyorum o sinirli, hayatsal titreşimleri olmayan yaratıkların arasına. Her gece yenileri ekleniyor, ilk kez görüp daha fazla korktuklarım cabası. Saatim kurtarıyor beni gecelerden, daha yatalı 2 dakika olmamış sanki, sanki gözüme uyku girmemiş, hiç uyuyamadan kalkmışım ama saatler geçmiş hayaletler ormanında. Bi' de müzik götürür beni hep, hep garip şeyler hissettirir bana ve sürükler beni hayal ormanına. Seviyorum o anları, kendimi huzurlu hissettiğim bi' kaç sistemden birisi. Geniş omuzlu bi' şovalye hayaletler ormanına girmiş, o sinirli yaratıkları bir bir doğruyor. '' Sleeping with ghost '' diye bağırıyor, her yöne kılıcını savuruyordu. Kılıcıyla buluşan ruhsuzlar rengarenk çiçeklerin ruhlarında ormana dağılıyordu. Müzik, tam ben giderken, tamda her şeyden vazgeçmişken, benide götür diyor ve gitme amacımı yok ediyordu. Bir türlü birleştiremiyordum keskin kenarı yumuşak tenimle. Sonra yaşama düşüyorum bi' yerden, yüksekce bi' yerden ıslak bi' şekilde toprağa çarpıyorum ve devam ediyordum mutluluk hormonumu bitirmeye...

*şiişşşşt. 3 maymun..

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Geçmişten gelen ayaletlerden kaçtıgım şu günlerde sağlam bir azı oldu bu bana:)

morticia dedi ki...

şimdi olanlar o kadar saçma ki anlatsam anlamazsın.yaşamak gerekiyodu yaşadık saçmalığında bi yaşam yok.

sonra havalar soğudu bak.soğuk ciddi soğuk havalar.

ilaveten ewet,gayet net bi şekilde her insan kendi kulağından çekilir.mecaz yok.

çok düşünme.

*şiişşşşt. 3 maymun..

Arolium dedi ki...

Olması gerektiği gibi dostum, 3 maymun..
:)
çaktırma masanın tek bacağı yok..

morticia dedi ki...

n'oluyosa anlamadım ben:P

masa üç bacaklı ya yafrum...allaa sen;)

Sunshine dedi ki...

ya valla üzüldüm yaaa. uyuyamamak nedir bilirim, yani düşüncelerden sıyrılıp uykuya dalmak bu aralar benim için de zor oluyo..
güzel yazmışsın;)

morticia dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
deli mine dedi ki...

ölenle ölünmüyor arocum.. ölüleri takip etmek mezarliklarda gezmek sadece daha bir karartiyor gece olmadan geceyi yaşar olursun gündüzlerde de.. bırak geçmiş geçmişte kalsin..
gerçi bunu sen isteyerek yapamazsin.. zamna isteyecek sen de bir yerden sonra onu takip edeceksin..

ölü olan hislerin başkasiyla dirilcek.. bunu sen istemeyceksin.. bilmeyeceksin.. olacak işte.. hayatın yaşamanin önünde duramiyor insan.. bir yerden sonra yaşam yine kucakliyor seni..

üzülme demek saçma.. ama sne üzme kendini en azindan

CyNthia dedi ki...

budefa seni anlayamadım..işte şimdi çok canın yanıyor.. uzun zamandır canı benden çok yanan birini görmemiştim.. ben nasıl ''su verilir'' bilmemki..hep en acıyan en kanayan ben olmuşumdur.. aslında anladığım tek şey çok kanamışsın.. ama artık geçmiş.. dimi?

morticia dedi ki...

pişşşttt....

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

mistik fantastic ilginç şaşkınlık korku ,ihtiras ne kadar karman çorman duygu varsa yaşıyorum ben senin satırlarında :)
uyuyan duygulr uyanıyor sanki.
hayaletler uyumak mesela bunun benim üzerimde yaptığı etkiyi anlatmama türkçem yetmiyor .