Sayfalar

9 Aralık 2007

kitapsonu

Burada bi' yanlış anlaşılma sezilmiş ve yazı silinmiştir.
Özürdilerim..

10 yorum:

Ñé×ëÑ®§ dedi ki...

Benim de son yazım biraz sarkastik biraz nasihat varii olunca güzel bi pişti oldu bu yazın.. Gelelim 'aşkta gizem' unsurana.. Ewt doğru bir çoook insan aşk ı bir gizem olarak görüyor.. özellikle kadınlar. Erkeğini hayallerinde ki beyaz atlı prens gibi yüceltip, aksırıp tıksırdığında. "Aaaa bu da sadece insanmış" deyip ilgisini kaybeden bir çok aptal kadın tanıdım bende.

Benim aşklarımı hep şüphe bitirdi.. Oysa hiçbir gizeme mahal vermeden tanışsaydık her mimiğin her bakışın her sözün anlamı kesin olarak bilinseydi. ve bilinenler karşılıklı bir uyumla bir araya gelebilseydi. İşte mükemmel aşk bir ömür böyle sürebilirdi..

Eskiler hiç tanışmadan evlenir birbirini tanıdıkça aşık olurmuş.. Oysa biz hayallerimizi giydirdiğimiz insanlara aşık oluyoruz.. Kısacası aşk: hayallerimizi somutlaştırmaya çalışmak olmuş.. ve gizem, eserimizi korumak adına kullandığımız bir kandırmaca olmuş..

Unknown dedi ki...

Aşk diye tanımladığın aslında hayatım gibi. Yaşadığımı sandığım hayatta da hep hayallerimi somutlaştırmaya çalışıyorum ben ama bunu yaparken nedense aşkın verdiği mide gıdıklanmasını yaşayamıyorum.
Yoksa hayat mı aşk?

Kısacası neyin ne olduğunu pek bildiğim söylenemez.

---OPTiO--- dedi ki...

a$k sadece imkansizs bitmeyen birsey..bence tabii..
bi de gözlerde baslayip , gözlerde biten tek seyy...
bugün sacmalama modumdayim...bosver yorumumu es gec en iyisi :)
burda olmana sevindim.epeydir blogada pek girmiyodum..dogal olarak burayada ugramamistim..simdi görünce cidden sevindim..en kisa zamanda gelipp daha sakin bi günümde okuyup yorumlicam :)

deli mine dedi ki...

aşka bakişi herkesin farkli sanirim.. sen gizemdne bahsediyorsun aşki anlatırken.. benmse hayatıma giren aşklarım hep çok yakın tanidigim insnalar olmuştur.. hatta en büyük aşkin en yakın arkadaşlarımdna biriydi.. ben sevgilim yaninda en rahat halimde olmaliyim.. utanip sıkılmak.. bilmiyorum işte.. gizem herzaman var.. herkesin kendi içinde ailesindne bile uzakta bir gizemi.. ama karşindakini keşfettikçe aşk bitmemeli.. artmali.. ama keşfettikçe gizem tabi biter.. aşk sadece gizem olsaydi eger arocum insanlar sadece birkeç ay birbirlerine aşık olurlardi.. dersin belki evet zaten insanlar sadece birkaç ay birbirlerine aşk olurlar diye.. yok deim.. insnalar birbirlerine yıllarca aşık olabilirler.. birinci agızdan söylüyorum :)

Can dedi ki...

yaşamak varken sorgulamaya gerek yok.
keşfetmek amaç olursa bitebilir, hem de çok kısa sürede. oysa sormayınca, yaşadıkça öğrenince her yeni şeyi; biter mi bitmez mi kaygısı olmuyor, sahip olduğun mutlu ediyor.


sonrasının önemi yok zaten. olmayanın önemi yok, önemli olan yaşadığın.

Unknown dedi ki...

Doğru gizem.. Şeker Kız Candy'de hep Terry'yi sevmiştim ben. Hep bi gizemli hep bir "cool" du.

Zaten aşkın kendisi de çözülemeyen bir şey değil mi?

Arolium dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Barış Parlan dedi ki...

"Kısacası aşk: hayallerimizi somutlaştırmaya çalışmak olmuş.. " sözüne katılıyorum Ñé×ëÑ®§'un... Aşk bencilliktir, aşk kendini sevmektir, biraz narsist, megaloman olabilendir en büyük aşık. çünki tutulduğu kişi ya kendisine en uygun adı altında en çok özelliği kendisine benzeyendir, ya da asla kendisi olamayacağı bir noktadaki ile "denge" masalı içinde mırıldanır gider... insan başkasına aşık olmaz, sadece kendisini sever. Bu yüzden bir aşk için en az iki kişi gerekir her daim, ve birisi mutlaka acı çeker...

^^w^^קรเк๏קคt^^w^^ dedi ki...

neyin sonu kimin başlangıcı aslında her son başlangıçtı sanırsam .yada kendimizi kandırıyoruz.
gizemli gizemli sırıtasım geldi pohaha
:)

CyNthia dedi ki...

aklımı ve beynimi zorluyorsun.. kelimelerle bukadar oynama.. aklımı karıştırıyorsun..özellikle konu '' aşk'' sa:)